Tarife mici petreceri copii

Tarife mici petreceri copii

Se pare ca piata petrecerilor de copii este mai dinamica decat ar crede cineva.

Dinamica pietei inseamna ca exista in permanenta “jucatori” (firme) multi si exista o concurenta intre ei.

Concurenta firmelor de petreceri copii inseamna avantaje pentru clienti. Dar, mare atentie, anumite firme considera un avantaj competitiv in a scade calitatea serviciilor!

Va recomandam sa verificati cu atentie firmele pe care le doriti sa va organizeze petrecerea aniversara!

 

In prezent, la data de 01.03.2016, am numarat un numar de 30 (treizeci) de firme petreceri copii numai in Bucuresti. Pentru a avea evenimente aceste firme vin in permanenta cu promotii.

Exista 3 metode de a iesi in evidenta:

  • vechimea, recomandarile clientilor si experienta
  • servicii noi care nu se regasesc la alti concurenti
  • promotii, oferte, tarife reduse la anumite servicii

Ne vom referi la ultima categorie, cei care ofera preturi mici.

Animatori copii ieftin

Ieftin, niciodata nu va insemna mai bun. Anumite firme ofera discounturi la pachete cu mai multe servicii. Discountul la animatori copii nu se justifica daca este mai mare de 30%. Se reduc costurile materialelor, se reduc cheltuielile cu transportul dar sa dai mai putini bani unui “artist” rar se intampla.

Incercati sa ganditi asa: la nunta, formatia care canta sau DJ-ul cat de mult va fac reducerea? Daca vor cere 500 de euro, credeti ca vor lasa mai jos de 400Euro? 300 de euro deja este super-pret si nicio formatie buna nu va scade atat de mult, dimpotriva. O formatie buna de muzica tine la pret si o veti lua pentru ca este buna nu pentru ca are un cost mic.

Asa este, de foarte multe ori cadem in capcana preturilor mici. Noi nu va recomandam sa alegeti firme cu preturi mari, NOI VA RECOMANDAM SA EVITATI FIRMELE CU PRETURI MICI. O firma cu preturi medii si recomandari este de preferat in locul uneia care are preturi mici dar nu a auzit nimeni de ea. La magazin cand cumparati lapte preferati cel mai ieftin lapte sau unul pe care l-ati mai consumat si a fost bun sau ati auzit ca este bun.

De ce sa nu mergeti pe recomandari si la alegerea firmelor de petreceri copii???

Ziua copilului d-voastra este doar o data pe an! De ce sa cautati o oferta cu 10-20 de RON mai mica doar pentru ca veti castiga 20RON? Daca nu vor veni la petrecere? Daca nu vor avea costumele de pe site? Daca sunt mai “negri” si va molipsesc copiii de boli sau alte bazaconii????

Se merita?

tarif-calitate-grafic

Alegeti firmele care fac reduceri la baloane, la decoratiuni, la tot ce ei cumpara si apoi le aranjeaza ca decor. La servicii niciodata sa nu cautati reduceri! O gresie pusa de un mester ieftin nu va rezista la fel cu cea pusa de un mester recomandat cu experienta!!!

Succes si alegeti cu cap serviciile la petreceri copii dorite! Nu alegeti doar tarife mici petreceri copii! Alegeti ce este bun pentru copiii d-voastra!

Recomandari la data de 01.03.2016:

Top firme petreceri copii

Top recomandari firme petreceri copii

Lista personaje copii (cautati cele cu 5 stele!)

 

5/5 - (1075 votes)