Personaj copii Elsa din Frozen

personaj-copii-elsa-frozen-face

Personajul pentru copii Elsa din Frozen

este unul dintre cele mai indragite personaje la petrecerile copiilor. Acest personaj, Elsa din filmul Disney Frozen, are o istorie specifica conform desenului animat, marca Disney.

Personajul pentru copii Elsa din Frozen a aparut ca personaj petreceri copii de foarte putin timp, odata cu lansarea renumitul film Frozen Disney Pixar. Alaturi de ei Anna, aceste 2 noi personaje aduc bucurie pe fetele copiilor de fiecare data cand sunt solicitate pentru inchiriere animatori copii.

Elsa s-a născut cu o putere specială: poate îngheța lucruri și poate crea zăpadă. La început, e doar o joacă, un motiv de bucurie pentru ea și pentru surioara ei, Anna. Însă într-o seara, lucrurile scapă de sub control și, fără sa vrea, Elsa o loveste cu o rază înghețată pe sora ei. Singura salvare vine de la trolii din munți, care îi șterg Annei orice amintire despre puterile surorii ei și o avertizează pe Elsa că trebuie să învețe să-și stăpânească puterile.

 

O persoana animator copii se va costuma in personajul Elsa din Frozen si va presta diverse servicii, printre care animatie specifica (uneori pot canta Let it go sau varianta in romana “Hai afara la zapada”.

Alegand personajul Elsa din Frozen la petrecerea de copii pe care o organizati cu siguranta copiii se vor simti mai mult decat minunat!

Se recomanda alegerea acestui personaj alaturi de sora ei si desigur cu accesorii petreceri copii cu tematica Frozen. Se gasesc pe piata foarte multi furnizori atat de farfurii, pahare, coifuri dar si costume de inchiriat pentru fetite Elsa.

elsa-frozen-copii personaj-copii-elsa-frozen personaj-copii-elsa-frozen-face personaj-copii-elsa-frozen-rochie personaj-copii-elsa-frozen

personaj-copii-elsa-frozen

Lista firmelor care inchiriaza animatori copii costumati in Personaj copii Elsa din Frozen:

1.Clown Party firma petreceri copii

 

Verificati si alte personaje pentru copii!

 

5/5 - (1071 votes)