Personaj copii Cenusareasa

Personajul pentru copii Cenusareasa

Cenusareasa este personajul principal din basmul popular ce întrupeaza elementul de mit al opresiunii nedrepte urmata de triumf si rasplata.
Este un personaj pentru copii foarte cerut de fetite. Se cunosc mii de variante ale basmului în toata lumea. Personajul principal este o fata tânara ce traieste într-o situatie nefericita, al carei noroc se schimba. Povestea populara a personajului Cenusareasa influenteaza cultura populara internationala, fiind transpusa în alte opere artistice prin elemente de actiune, aluzii si motive.

(Cinderella) Cenusareasa

Odinioara, intr-un tinut indepartat, (Cinderella) Cenusareasa traia fericita alaturi de parintii sai, pana cand mama ei moare. Tatal fetei se recasatoreste cu o femeie rece, cruda care are doua fiice, Drizella si Anastasia. Cand tatal lui Cinderella moare, mama vitrega a Cenusaresei o transforma pe biata orfana in sluga.
In acele vremuri tinutul in care locuia Cinderella impreuna cu mama vitrega si cele doua surori traia un rege care avea un fiu la varsta insuratorii. Regele stabileste ca fiul sau, Printul, trebuie sa gaseasca o mireasa potrivita care sa ii ofere urmasi, iar un bal este o ocazie perfecta pentru ca printul sa o gaseasca pe aleasa inimii..

Personajul pentru copii Cenusareasa este o viitoare printesa minunata si delicata.

personaj-copii-cenusareasa

personaj-copii-cenusareasa-disney

Lista firmelor care inchiriaza animatori copii costumati in Personaj copii Cenusareasa:


1.Clown Party firma petreceri copii

 

5/5 - (1071 votes)