info@eu-stiu.ro  |  +407xxx
Follow us :-

Europe

Displaying listings from all locations.

Use the fields below to filter listings for a particular country, city, or state. Start by selecting the top most region, the other fields will be automatically updated to show available locations.

Use the Clear Filter button if you want to start over.

Europe

Claim This Listing
Academia Florone Cursuri formare
Rating (average)
(0)
Business Genre
Short Business Description
Scoala cursuri SC FlorOne Professional SRL
Suntem o Scoala de Formare profesională cu capital 100% românesc, autorizat de către CNFPA- Ministerul Muncii, Familiei Protectiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetarii si Inovarii.

Parcurgerea cursurilor şi respectarea indicaţiilor profesorului îndrumător, vă vor permite ca în cel mai scurt timp, să obtineţi performanţe semnificative!.
Prin specialiştii noştrii dorim să asigurăm un nivel de pregătire teoretică şi practică pentru cursanţi de cel mai înalt nivel, astfel încât absolvirea cursurilor susţinute de către firma noastră să reprezinte o garanţie pentru angajatorii acestora.
O calificare este importantă prin consecinţele pe care le poate avea pentru viaţa profesională a individului, fie prin posibilitatea de a găsi un loc de muncă şi a fi încadrat pe o anume ocupaţie, fie prin oportunităţile de dezvoltare profesională asociate calificării, respectiv posibilitatea ca persoana să continue formarea şi să poată obţine o calificare de rang superior. Societatea modernă presupune existenţa unor cetăţeni activi şi responsabili, dornici să se perfecţioneze şi să se autodepăşească. Prin serviciile pe care le oferim, dorim să oferim cursantilor nostri noi oportunitati de dezvoltare pe plan professional.
Long Business Description

Academia Florone Cursuri formare
Cursuri manichiura pedichiura,unghii false,cosmetica,coafor | FlorOne Professional

Business Phone Number
0763606638; 0736938407
Country
Romania
State
Bucuresti
City
Sectorul 4
Claim This Listing
Picon Training Center cursuri de calificare
Rating (average)
(0)
Business Genre
Short Business Description
cursuri formare profesionala

Cursuri Manager Resurse Umane
Cursuri Inspector Resurse Umane
Cursuri Dezvoltare Personala
Cursuri Auditor Intern
Cursuri Administrator
Cursuri Informatica
Cursuri Expert Fiscal
Cursuri Limba Engleza
Cursuri Limba Spaniola
Cursuri Contabilitate
Long Business Description

Picon Training Center - cursuri de calificare

Picon Training Center reprezinta continuatorii primului centru de profil de pe piata romaneasca, cu o bogata experienta in domeniul instruirii si perfectionarii adultilor. Picon Training Center este o unitate de invatamant ce presteaza servicii de formare profesionala in diverse si variate domenii de activitate.

Toate cursurile desfasurate au avizul Ministerului Educatiei Nationale si Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. Fiecare curs in parte are suport de curs, care contine bibliografie, legislatie, exercitii demonstrative, precum si teste de evaluare. Cursurile se desfasoara atat la sediul firmei, cat si la cel al beneficiarului.

Business Website Address
Business Phone Number
+40 724 772 425 | +40 767 172 343 | +40 749 989 353
Country
Romania
State
Bucuresti
City
Sectorul 4