info@eu-stiu.ro  |  +407xxx
Follow us :-

Academia Florone Cursuri formare

Claim This Listing
Academia Florone Cursuri formare
Rating (average)
(0)
Business Genre
Short Business Description
Scoala cursuri SC FlorOne Professional SRL
Suntem o Scoala de Formare profesională cu capital 100% românesc, autorizat de către CNFPA- Ministerul Muncii, Familiei Protectiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetarii si Inovarii.

Parcurgerea cursurilor şi respectarea indicaţiilor profesorului îndrumător, vă vor permite ca în cel mai scurt timp, să obtineţi performanţe semnificative!.
Prin specialiştii noştrii dorim să asigurăm un nivel de pregătire teoretică şi practică pentru cursanţi de cel mai înalt nivel, astfel încât absolvirea cursurilor susţinute de către firma noastră să reprezinte o garanţie pentru angajatorii acestora.
O calificare este importantă prin consecinţele pe care le poate avea pentru viaţa profesională a individului, fie prin posibilitatea de a găsi un loc de muncă şi a fi încadrat pe o anume ocupaţie, fie prin oportunităţile de dezvoltare profesională asociate calificării, respectiv posibilitatea ca persoana să continue formarea şi să poată obţine o calificare de rang superior. Societatea modernă presupune existenţa unor cetăţeni activi şi responsabili, dornici să se perfecţioneze şi să se autodepăşească. Prin serviciile pe care le oferim, dorim să oferim cursantilor nostri noi oportunitati de dezvoltare pe plan professional.
Long Business Description

Academia Florone Cursuri formare
Cursuri manichiura pedichiura,unghii false,cosmetica,coafor | FlorOne Professional

Business Phone Number
0763606638; 0736938407
Country
Romania
State
Bucuresti
City
Sectorul 4
  • Academia Florone Cursuri formare

Ratings

There are no reviews yet.

Please login to rate this listing.

Directions to listing

Send Message to listing owner