Incredere in firma petreceri copii

Ce inseamna a avea incredere intr-o firma care organizeaza petreceri pentru copii?

A avea incredere intr-o persoana, de exemplu, inseamna a sti despre ea ce face, a avea recomandari si a avea garantia ca daca va promite ceva se va tine de cuvant.

Pentru o firma increderea este asemanatoare dar mult mai complexa! Increderea intr-o firma inseamna:

  • sa fie o firma care desfasoara activitati legale. O firma fara activitati legale poate utiliza materiale daunatoare copiilor sau poate avea angajati „ciudati”. Un test de verificare a legalitatii este sa aiba in spate o firma SRL, SA, PFA si nu doar un numar de telefon. O adresa la punctul de lucru poate insemna ca este o activitate legala. O firma ilegala nu isi dezvaluie adresa pentru ca se fereste de controale.
  • sa aiba recomandari sau un portofoliu de clienti. O firma cu 2-3 clienti si fara recomandari nu inspira incredere. De ce doar 2 clienti? Asta ar fi prima intrebare. Recomandarile pot veni de la cunostinte sau de la site-urile care recomanda diverse firme. In cazul nostru, daca pe acest site veti gasi o recomandare atunci 100% firma a fost testata atat de redactorii nostri cat si de vizitatorii nostri. Optiunea de apreciere din prezentarea fiecarei firme este validata de 2 persoane si este o informatie 100% reala. In timp vom intocmi un clasament cu cele mai recomandate firme si, dupa o validare a redactorilor nostri va vom indica cateva firme care pot fi de incredere
  • sa aiba angajati cu contracte de munca. Medicina muncii este OBLIGATORIE atunci cand se lucreaza cu copiii. Stiati ca trusele de pictura trebuie igienizate dupa fiecare eveniment? Stiati ca fiecare marca de culori de pictura pe fata trebuie sa aiba un aviz sanitar actualizat anual? Stiati ca instructajele privind protectia muncii facute de animatorii pentru copii va pot salva copilului cand se va afla in situatii critice? Cum verificam numarul de angajati? In perioada imediat urmatoare ii vom verifica noi, pana atunci verificati ultimul bilant al firmei si veti vedea numarul de angajati declarati.
  • sa aiba la eveniment materialele prezentate pe site si nu alte materiale. In special ne referim aici la costume. Este simplu sa spui ca ai personajul pentru copii Elsa din Frozen si sa pui poza luata de pe Internet si la eveniment sa vina o fata cu o rochie bleu si atat. Poate ca de multe ori ati preferat o anumita firma exact pentru costumul prezentat. „Elsa de la ei este mult mai dragutza si mai asemanatoare cu Elsa din film”.

Aceste indicii va pot spune daca o firma este de incredere sau nu. Noi va recomandam sa alegeti cu mintea si nu cu bugetul. Niciodata ce a fost mai ieftin nu a fost mai bun. Undeva trebuie sa fie ceva lipsa. Va recomandam sa cititi si articolul nostru 80RON/ora super oferta la petreceri copii!

Mult succes!

2 thoughts on “Incredere in firma petreceri copii

Comments are closed.